Για πολλά χρόνια, οι προμηθευτές μας καινοτομούν στην παραγωγή και προώθηση καψουλών και αλεσμένων κόκκων καφέ. Στόχος του italiancoffee.gr είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής η οποία είναι αποτέλεσμα της επιλογής του καλύτερου καφέ, περνώντας από το ψήσιμο μέχρι τη συσκευασία των καψουλών ή των κόκκων καφέ. Η εμπειρία των προμηθευτών μας σε αυτόν τον τομέα, οδήγησε σε μια συνεχή εξέλιξη των διαδικασιών τους, ενθαρρύνοντας την έρευνα νέων τεχνολογιών και υλικών προκειμένου να δημιουργηθεί η σωστή συνέργεια μεταξύ ποιότητας, σεβασμού προς το περιβάλλον και καινοτομίας.

Το σκεπτικό και ο μοναδικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα προϊόντα μας κατέχουν εδώ και χρόνια δεσπόζουσα θέση στη βιομηχανία καφέ!

Η ποιότητα μας είναι πιστοποιημένη!

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και αυτό δύναται να επιτευχθεί προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Συνεχής εκπαίδευση προσωπικού, προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, ψήσιμο και ενθυλάκωση είναι μέρος των δραστηριότητων μας που μας επιτρέπουν να τηρούμε τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

Με την πάροδο των χρόνων έχουμε λάβει πιστοποίηση από διαφορετικές αρχές γεγονός το οποίο επιβραβεύει όλες τις προσπάθειες που έγιναν από την ίδρυση της εταιρείας.

IFS

Η IFS FOOD είναι μια πιστοποίηση αναγνωρισμένη από την GFSI (Global Food Safety Initiative) η οποία ασχολείται με την ασφάλεια τροφίμων και την ποιότητα όλων των διαδικασιών παραγωγής τους.

BRC

Το BRC (British Retail Consortium) είναι ένα παγκόσμιο πρότυπο για την ασφάλεια των γεωργικών προϊόντων. Σκόπος του συγκεκριμένου κανονισμού είναι να μπορούν να παρέχουν οι προμηθευτές και οι πωλητές στους καταναλωτές ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα.

FAIRTRADE

Το Fairtrade είναι ένα trademark που πιστοποιεί το “fair trade”. Ο κύριος στόχος είναι η στήριξη των παραγωγών στις υποανάπτυκτες και αναπτυσσόμενες χώρες: η Fairtrade συμβάλλει στην επίτευξη καλών συνθηκών εργασίας, δίκαιων τιμών και σωστών περιβαλλοντικών προτύπων.

ΒΙΟ certification

Το πιστοποιητικό επεξεργασίας προϊόντων βιολογικής γεωργίας πιστοποιεί ότι το προϊόν εκμεταλλεύεται τη φυσική γονιμότητα του εδάφους, στηρίζοντας το έδαφος με περιορισμένες παρεμβάσεις χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Επιπλέον, πιστοποιείται ολόκληρη η αλυσίδα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διατήρηση ξεχωριστών προϊόντων από άλλους οργανισμούς που δεν έχουν αυτή την πιστοποίηση.

UTZ

Η πιστοποίηση UTZ στοχεύει να ορίσει βιώσιμα γεωργικά πρότυπα εφαρμόζοντας παγκόσμια πρότυπα πιστοποίησης και να παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης για τους επαγγελματίες, την κοινωνική και οικολογική παραγωγή και την προέλευση του προϊόντος.

Η Εμπειρία μας

Περισσότερο από 50 χρόνια εμπειρίας στη διαλογή και καβούρδισμα καφέ υψηλής ποιότητας.

Οι Κάψουλές μας

20 χρόνια συμβατότητα με τα πιο δημοφιλή συστήματα ζυθοποιίας.

Οι Αξίες μας

Ακρίβεια και ευελιξία, για να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας.